Clubwedstrijd 2007
Onze tweede clubwedstrijd  was voorzien  tijdens het weekend van 28 en 29 september 2007. Wij hadden de keuze tussen  2 verschillende disciplines van wedstrijden waaraan men kon deelnemen. Er waren 8  deelnemers voor de zweefwedstrijd  triple 5 en 2 deelnemers voor de acro.

De 1° wedstrijddag op zaterdag bleek letterlijk en figuurlijk in het water te vallen. s'Morgens was het volop aan het regenen, na de middag klaarde het enigszins een beetje op. Ondanks het slechte weer waren er toch enkele piloten aanwezig. Er werd besloten  om de wedstrijd af te lassen en  uit te stellen tot de volgende zondag.

Zondags  was het weer een heel stuk beter met een heerlijk zonnetje en een zomerse  temperatuur, licht bewolk en praktisch windstil. Ideaal vliegweer. Om 14 uur ging de wedstrijd van start  met verschillende deelnemers die hun proeven aflegden. Rond 18 uur werd de wedstrijd afgesloten.

De volgende zondag waren de weergoden terug van de partij met terug een heerlijke zomerse dag, identiek als de vorige zondag. Alle deelnemende piloten hebben hun proeven volledig hunnen afwerken,  behalve enkele die met tegenslag te kampen hadden.

Rond 18 uur waren de wedstrijden afgewerkt en werd de uitslag bekendgemaakt met de prijsuitreiking.

Onze  tweede clubwedstrijd  was terug een succes met 8 deelnemers voor de zweefwedstrijd en 2 deelnemers voor de acro, ondanks er toch enkele leden forfait moesten geven. Aan belangstelling en sfeer onder de leden ontbrak er het ook deze keer niet.

Met dank aan de initiatiefnemers van deze wedstrijd Umberto Van Kut, André Van Geit en William De Kock -De Bruyn  en alle andere helpers voor de prachtige organisatie.

 

   Uitslag Zweefwedstrijd pt
1 De Neef Johan 1875
2 Van Geit André 1851
3 Van Steen Danny 1760
4 Van Nuffel Willy 1723
5 Keymeulen Kris 1671
6 Bogaert Willy 1421
7 Putman Eric 1244
8 Van Eeckhout Martin 1219
     
  Uitslag  Acro - Fun Fly pt
1 Putman Kevin 960
2 De Neef Johan 790
     
• ©2009  • TLW BW  • The Little Wings vzw •