Clubwedstrijd 2008
Onze derde clubwedstrijd  was voorzien  tijdens het weekend van 4 en 5 oktober 2008.  Er was  keuze tussen  2 verschillende disciplines van wedstrijden waaraan men kon deelnemen. Er waren 7  deelnemers voor de zweefwedstrijd  triple 5 en 1 deelnemers voor de acro.

Enkele dagen voor het weekend  stond het al vast dat enkel de zaterdag het weer wat beter zou zijn, de andere dagen waren voorspeld van koude, wind en regen.

Alles werd in gereedheid gebracht om de wedstrijd te laten doorgaan op zaterdag, de andere wedstrijddag werd geannuleerd.

Op zaterdag was toch de zon van de partij maar wel met een frisse strakke wind.
Tentje  geplaatst, drank aangebracht  met gebak en sangria en de wedstrijd kon beginnen. Ondanks de gure wind waren er toch nog verschillende deelnemers en supporters 

Rond 17 uur waren de wedstrijden afgewerkt en werd de uitslag bekendgemaakt met de prijsuitreiking waarbij elke deelnemer een prijs mocht kiezen.

Onze  derde clubwedstrijd  was terug een succes  ondanks  de gure wind en er maar één wedstrijddag was en hierdoor verschillende leden forfait moesten geven. Aan belangstelling en sfeer onder de leden ontbrak er het ook deze keer niet.

Met dank aan de initiatiefnemers van deze wedstrijd Umberto Van Kut, en William De Kock -De Bruyn speciaal voor het maken van zijn smaakvolle  sangria, ook alle andere helpers voor de prachtige organisatie.

 

   Uitslag Zweefwedstrijd pt
1 Denolf Chris 1841
2 De Bruyn Francois 1703
3 Van Kut Umberto 1604
4 De Neef Johan 1521
5 Bogaert Willy 1381
6 Van Geit André 1220
7 Vanderschelden Guy2 841
     
  Uitslag  Acro - Fun Fly pt
1 Bloemmaert Herman  
     
     
• ©2009  • TLW BW  • The Little Wings vzw •